uit eten met een groep

Ben je op zoek naar een groepsrestaurant om te eten of borrelen in Amsterdam? Dan ben je bij NELIS aan het goede adres! Wij bieden mogelijkheden voor zowel grote groepen als kleinere gezelschappen. Laat ons weten wat je wensen zijn en samen kijken we wat bij jullie past! Maak een groepsreservering voor gezelschappen vanaf 8 personen.


| exclusieve evenementen vier je bij nelis |

WijnSpijs-Wandeling-InstaWalk-Nelis1.jpg

Voor bedrijven

Organiseer je voor jouw organisatie een (in)formele netwerkbijeenkomst, een bedrijfsdiner of een bedrijfsfeest? Ook een teamuitje of diner voor kleinere ondernemingen kunnen van te voren geheel met ons worden door gesproken.
Alles is mogelijk.

28238600_402265456901141_6863739467317706218_o.jpg

Voor studenten

Eens in de zoveel tijd staat je dispuut of studie/studentenvereniging in het middelpunt en moeten jullie weer herenigd worden! Jullie diner wordt een gegarandeerd succes met ons groepsarrangement! Door de totaalprijs weet je precies wat er op de rekening moet staan.

nelis-west-amsterdam-1-1-duplicate.jpg

Voor familie & vrienden

Organiseer jij een familiediner, vrijgezellenfeest, een jubileum of een verjaardag? Bij NELIS kun je goed terecht voor het geven van een feest, borrel of diner. . Bij ons ben je van harte welkom om deze momenten te delen met de mensen die je lief hebt. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden