NELIS Nieuws | De WijnSpijs wandeling staat in de verkoop

Wijnspijs NELIS

Hallo WijnSpijs toppers!!

Goed nieuws! De WijnSpijs Wandeling staat in de voorverkoop. :) Je kunt 14 april in je agenda noteren en je kan je kaarten hier bestellen. 

Culinaire Wandeling is één, soms twee keer per jaar in jouw stad.
Het is een leuke manier om de beste restaurants van je stad te ontdekken in combinatie met een frisse wandeling. Gemiddeld zijn er 6 of 7 restaurants geselecteerd. Je wandelt op een zondag van 12.00 tot 17.00u langs deze restaurants. Je krijgt van Wijnspijs.nl toegangskaarten en een routebeschrijving. Met je eigen gezelschap en in je eigen tempo loop je de route langs de zeven restaurants die je van van te voren thuis gestuurd krijgt.

 Bij elk restaurant krijg je een gerechtje met bijpassende wijn. Dieetwensen kun je tijdens het bestellen van kaarten doorgeven. wij serveren ook een vegetarisch alternatief, dat kun je gewoon aangeven bij de dieetwensen.

De kaarten kosten €65. Bij elke bestelling krijg je naast de kaarten en routebeschrijving ook een heel leuk proefboekje (geschreven door de Wijnstudio!) thuisgestuurd. Er worden maximaal 300 kaarten verkocht, de wandelingen zijn vaak uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Elk jaar zijn wij weer van de partij om deel te nemen aan dit te gekke evenement!

Oh ja, kijk ook eens op http://www.wijnspijs.nl voor alle info.

NELIS gaat er een culinair feestje van maken!