NELIS Nieuws | Nieuwe menukaart

Restaurant NELIS Amsterdam West introduceert een nieuwe menukaart. Chef-kok Kees van Marle en zijn team hebben zich laten inspireren door het voorjaar en presenteren u vol trots nieuwe gerechten om van te genieten!

Veel vis, vegan, nieuwe smaken, en terugkerende topgerechten vindt u op onze menukaart. Uiteraard zijn de kinderen ook niet vergeten!

Naast de à la carte gerechten kunt u kiezen voor een mooi 3-gangen keuzemenu met een bijpassend wijnarrangement. Kortom: Dit voorjaar staat uit eten bij Restaurant NELIS Amsterdam West garant voor een heerlijke culinaire beleving. Heeft u dieetwensen of wilt u graag glutenvrij eten? Wij houden graag van te voren rekening met uw specifieke wensen.

We verwelkomen u graag om te komen proeven van onze nieuwe kaart.

Menu kaart NELIS West.jpg