groepen en bedrijven

exclusief evenement, lunch of een diner op maat!

 

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie die je helemaal voor jezelf hebt? Huur ons grote, comfortabele restaurant voor jouw speciale gelegenheid! NELIS West is 200m2 groot en heeft veel daglicht. Ook een fotoshoot, filmopname of sollicitatieronde kan worden georganiseerd in ons restaurant.

Maar ook voor een bedrijfsfeest, diner of borrel ben je bij NELIS aan het goede adres! Wij bieden mogelijkheden voor zowel grote groepen als kleinere gezelschappen. Dineren met een groep van 150 personen? Dat regelt NELIS voor je, maar ook voor een gezelschap vanaf 10 personen maken wij graag een voorstel op maat.
Laat ons weten wat je wensen zijn en samen kijken we wat bij jullie past!

Ook op zakelijk gebied zijn er veel mogelijkheden bij NELIS; van een afdelingsuitje of bedrijfsborrel, tot een training of workshop. Misschien heb je iets te bespreken, te vieren of wil je gewoon gezellig lunchen of dineren met collega’s?

Wij houden rekening met ieder gewenst budget en zijn uiteraard benieuwd naar aanvullende wensen. Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden, of vraag hier onder vrijblijvend een offerte aan.


bedrijfsdiner

Een bedrijfsdiner kan op verschillende manieren worden ingevuld; denk bijvoorbeeld aan een uitgeserveerd 2-, 3-, of 4-gangendiner.


Bij de verschillende dinervormen kan rekening worden gehouden met de planning van de avond; wordt er bijvoorbeeld tussendoor gespeecht, dan wachten wij met het uitserveren van de gerechten.

Bedrijfsborrel/feest

Organiseer je voor jouw organisatie een (in)formele netwerkbijeenkomst waarbij het belangrijk is om te kunnen bewegen en contact te maken met zoveel mogelijk mensen, dan kunnen wij de ruimte geheel naar jullie wens inrichten en een offerte op maat maken. Of wil je een knalfuif organiseren?

De ruimte is geschikt om een combinatie te maken tussen bijvoorbeeld een buffet, walking dinner, of uitgeserveerd diner, met aansluitend een bruisend feest!

teamuitje

Bestaat jouw team uit ongeveer 10 personen en wil je gezellig dineren, maar wel vooraf de kosten in kaart brengen? Wij maken graag een passend voorstel voor je.

Combineer je diner met een bezoek aan de Escape Room Game Over, gevestigd op 2 min. lopen vanaf ons restaurant. Een leuk, compleet uitje met entertainment en ontspanning in de vorm van een diner of lunch.

walking dinner

7 verschillende gerechtjes geserveerd in een tijdsbestek van 3 uur. Ideaal voor een informele setting, voor groepen vanaf 20 personen.

Bekijk hier een menusuggestie of vraag een offerte aan.