IETS te vieren?

Ben je op zoek naar een groepsrestaurant voor een borrel of diner in Amsterdam? Dan ben je bij NELIS aan het goede adres! We bieden mogelijkheden voor kleine groepen en grotere gezelschappen.

Iets te vieren? Kom naar NELIS voor je verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of babyshower. Ook voor een trouwerij is NELIS West een uitstekende locatie!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken graag een offerte op maat.


jubileum

Wanneer je je bronzen, zilveren of gouden huwelijk wilt vieren ben je bij NELIS van harte welkom.
Een gezellige bijeenkomt om je bedrijfsjubileum te vieren is ook mogelijk. Deel deze fijne momenten met de mensen die je lief hebt, bij NELIS!

verjaardag

Je verjaardag is het perfecte moment om jezelf en je vrienden en familie eens flink te verwennen. Bijvoorbeeld je 30e-verjaardag is er een die je niet zomaar voorbij kan laten gaan! Laat ons weten wat je wensen zijn en wat je budget is, dan maken we een mooie suggestie voor je.

Vrijgezellenfeest

Je beste vriend of vriendin trouwt maar één keer! Als je een onvergetelijk vrijgezellenfeest wilt organiseren, start dan de avond met een heerlijk diner bij NELIS. Feesten met een lege maag is geen goed idee, dus kom vooral bij ons eten, voordat jullie de stad onveilig maken..

Gender Reveal Party

‘Cornelis’ of ‘Cornelia’? Het bekend maken van het geslacht van je ongeboren baby is een feestelijk moment. Vier deze unieke dag in ons restaurant onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Denk bijvoorbeeld aan een gender reveal taart, roze of blauwe limonade en leuke versiering en ballonnen. Stuur ons een email en we informeren je graag over de mogelijkheden.

Babyshower

Alle vrouwen bij elkaar voor dit speciale moment; de babyshower! Ben jij de aangewezen persoon om dit te regelen voor je zus of beste vriendin? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. We kunnen een lunch, borrel, high-tea of diner organiseren om dit unieke moment te vieren met alle vriendinnen, familie en collega’s van de aanstaande mama. Vanzelfsprekend houden met het menu rekening met het dieet van de zwangere vrouw!

bruiloft

Restaurant NELIS Amsterdam West is een perfecte feestlocatie, en welk feest is er nu leuker dan een bruiloft! Ons restaurant is centraal gelegen in Amsterdam West, dichtbij het centrum en dichtij de ring. Het restaurant is gemakkelijk te bereiken met het OV. Neem contact met ons op en we kijken graag hoe we samen met jou en je aanstaande de dag tot de mooiste van je leven kunnen maken.


neem contact op

Kies uit: