iets te vieren?

Ben je op zoek naar een groepsrestaurant om te eten of borrelen in Amsterdam? Dan ben je bij NELIS aan het goede adres! Wij bieden mogelijkheden voor zowel grote groepen als kleinere gezelschappen.

Heb je iets te vieren? Vier je verjaardag, jubileum, een vrijgezellenfeest of een babyshower bij NELIS. Maar ook voor een bruiloft is NELIS een geschikte locatie.

Laat ons weten wat je wensen zijn en samen kijken we naar een voorstel op maat.


Jubileum

Ook wanneer je je bronzen, zilveren of gouden bruiloft viert of bijvoorbeeld 25 jaar in dienst bent, ben je van harte welkom bij NELIS om dit moment te delen met de mensen die je lief hebt.

VERJAARDAG

Je verjaardag is een leuk moment om jezelf en je gasten te laten verwennen!
Bijvoorbeeld je 30e-verjaardag is een gebeurtenis die je niet zomaar voorbij kan laten gaan! Laat ons weten hoe jouw ideale verjaardagsfeest eruit ziet en wat je budget is, dan doen wij een leuke suggestie

VRIJGEZELLENFEEST

Je beste vriend of vriendin gaat maar 1 keer trouwen en jij wil diegene natuurlijk een onvergetelijk vrijgezellenfeest geven! Feesten gaat niet op een lege maag, dus kom dineren bij NELIS voor jullie nog één keer de stad onveilig maken.

Gender Reveal Party

Cornelis of Cornelia? Het geslacht van je baby is natuurlijk belangrijk genoeg om er een grote aankondiging aan te koppelen! Waar kan je dit beter doen dan bij NELIS wij kunnen een gepersonaliseerde gender reveal taart maken of wil je het toch liever aankondigen met een ballonen in combinatie met een lekkere lunch en blue or pink chai tea? Vraag naar de mogelijkheden!

Babyshower

Even alle vrouwen bij elkaar voor dit speciale moment! Sta je op het punt om een babyshower te organiseren voor je beste vriendin met alle mensen die ze lief heeft bijvoorbeeld haar moeder, oma, zusjes en beste vriendinnen. NELIS regelt een heerlijke lunch, high tea of taart voor jullie..

bruiloft

Bij NELIS kun je goed terecht voor het geven van een feestje en wat is er nu een leuker feest dan een bruiloft? Ons restaurant ligt midden in Amsterdam West, relatief dichtbij de ring en is goed te bereiken met het OV. Wij kunnen samen met jou en je aanstaande de mooiste dag van je leven tot een groot succes maken!


Neem contact met ons op

Maak je keuze